מתכונים

מתכוני עלית

בננה מקופלת

מתכון מקופלת

בננה ושוקולד זה שילוב מושלם, כמו קיץ וים, כמו סרט ופופקורן. עכשיו קחו בננה מקורמלת בתנור, תוסיפו לה מקופלת ויש לכם מעדן קליל וטעיםםםםםםםםם ברמות מפוררות...)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

בננה ומקופלת
סוכר
נייר אפייה
שוקולד מומס לבן , חלב או מריר
)

אופן הכנה

זמן ההכנה: 20 דקות
מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מסדרים תבנית עם נייר אפייה.
חותכים את הבננה לחצי ושמים אותה בתבנית כשהצד הפנימי שלה כלפי מעלה.
מפזרים סוכר מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש עד שהסוכר נמס והבננות מקבלות גוון זהוב (כ-10 דקות).
מוציאים מהתנור ומניחים מיד את המקופלת בין שני החצאים, מהחום היא תדבק באמצע.
מכאן הכל כבר תלוי בדמיון: אפשר לקשט בשוקולד נמס, להוסיף פירות, אגוזים, קצפת או כל מה שבא...
בתאבון!
)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור