מתכונים

מתכוני עלית

מסיכת בראוניז

מתכון מקופלת

טעים!)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

2 חבילות וחצי שוקולד מריר פרה
100
גרם חמאה
2
כפות קקאו
חצי כוס קמח
קורט מלח
כוס סוכר
3
ביצים
3
מקופלות חומות מפוררות

לקישוט:

3
חבילות שוקולד לבן פרה
צבעי מאכל-אדום וצהוב
מקופלת חומה
סוכריות לקישוט
שוקולד חלב פרה או שוקולד מריר פרה
)

אופן הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות.

ממיסים יחד במיקרו את השוקולד והחמאה (לחמם במשך דקה ולהוסיף חצי דקה במידת הצורך).
מוסיפים את השוקולד וחמאה לקערה עם שאר החומרים (חוץ מהמקופלות), מערבבים היטב ולבסוף מוסיפים את המקופלות.
מערבבים את כל התערובת עד לקבלת פיזור אחיד.

משטחים לתוך תבנית עם נייר אפיה משומן ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
הבראוניז מוכן כאשר נועצים קיסם והוא יוצא לח .
כדאי להיזהר לא לייבש את הבראוניז.
להכניס למקרר למשך שעה.

מקשטים את המכסה:

לאחר שהבראוניז עבר קירור, ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן (לחמם במשך דקה ולהוסיף חצי דקה במידת הצורך) ומחלקים אותו לאחר ההמסה ל 3 קערות .
בכל קערה שמים 2 טיפות של צבע מאכל.
שופכים על הבראוניז הקר ומשחקים בעזרת מזלג עם טקסטורת השוקולד עד לבלגאן צבעוני ופורימי :)

מכניסים את עוגת הבראוניז למקרר למשך 20 דקות נוספות, לאחר מכן חותכים את הבראוניז עם סכין לצורה של מסכה. את המסכה נקשט בסוכריות צבעוניות מסביב.
ניתן לצייר עיניים עם שוקולד מומס ובאותו השוקולד המומס ניתן גם לצייר נוצה על נייר כסף להכניס ל 2 דקות למקפיא, להוציא ולהניח על המסכה שלנו.

לסיום לסדר על צלחת או מגש ולשים מקופלת בצד ימין למטה כמקל למסכה ;)
)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור