מתכונים

מתכוני עלית

מצה ברייט מקופלת

מתכון מקופלת

מחפשים ארוחת בוקר טעימה ומקורית לחופשת הפסח? קבלו מתכון משודרג למצה ברייט, הגירסה הכשרה לפסח של הפרנץ' טוסט.)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

החומרים הדרושים להכנת 4 מנות גדולות:
2
מצות
כוס חלב וניל יטבתה
2
ביצים
3
כפיות סוכר
2
כפיות שוקולית של עלית
4
מקופלות חומות
2
כפות גבינת מסקרפונה
4
כפות שמנת מתוקה יטבתה
)

אופן הכנה

שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומשרים בקערה עם חלב וניל למשך 2 דקות. מסננים את המצות ומערבבים אותן בקערה עם הביצים, הסוכר, השוקולית ו-2מקופלות מפוררות גס.

מחממים מחבת עם מעט חמאה.
מטגנים רבע מהבלילה עד לקבלת מראה זהוב והופכים לצד השני.
מיד לאחר הטיגון, כשהמצה ברייט עוד חמה, מפזרים למעלה מעט שברי מקופלת.

מכינים קרם מסקרפונה:
מקציפים 2 כפות מסקרפונה עם כפית סוכר עד שהוא נמס לחלוטין ומיד מוסיפים 4 כפות שמנת מתוקה ומערבבים עד התגבשות לקרם אחיד.
שמים מעל כל מנה רבע מקרם המסקרפונה ומפזרים למעלה בפירורי מקופלת עדינים.
)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור