מתכונים

מתכוני עלית

מקופלת בתיבה

מתכון מקופלת

אחד המאפים הכי זכורים מהילדות (ושהכי כיף לאכול) היא אותה נקניקיה עטופה בבצק עלים זהוב שאי אפשר להפסיק לטרוף. הכנו למאפה אגדי שכזה ורסיה עם מקופלת מתוקה במיוחד)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

חבילת בצק עלים
10
מקופלות
סוכריות לקישוט חומות או צבעוניות
ביצה טרופה
)

אופן הכנה

זמן ההכנה: 40 דקות

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות

חותכים את המקופלות לחצאים.
חותכים מהבצק מלבנים מעט גדולים מגודל המקופלת, ניתן להיעזר בחיתוך בגלגלת משוננת.
שמים את המקופלת החצויה במרכז המלבן ומורחים מסביב לה ביצה טרופה.
סוגרים את הבצק כך שיעטוף את המילוי לגמרי, מורחים על הבצק ביצה טרופה ומפזרים סוכריות לקישוט. מכניסים לתנור שחומם לכ-30 דק' עד שהמאפה מקבל גוון זהוב יפה.

*אפשר להכניס תוספות נוספות ליד המקופלת כמו בננה, מרשמלו וסוכריות
זהירות עם הביס הראשון הוא לוהטטטטט!!
)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור