מתכונים

מתכוני עלית

סושי מקופלת

מתכון מקופלת

ישראלים חולים על סושי וישראלים חולים על שוקולד, אז איך עוד לא חשבו על קינוח סושי? קבלו את הדבר הבא במטבח היפני )

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

50 גרם מרשמלו
15
גרם חמאה
1.5
כוסות פצפוצי אורז
נייר אפייה
5
מקופלות חומות
100
גרם שוקולד חלב או מריר (במקום רוטב הסויה לטבילה)
50
גרם שמנת מתוקה
)

אופן הכנה

זמן ההכנה: 30 דקות

מחממים את המרשמלו והחמאה כדקה במיקרו.
מוציאים, מערבבים היטב ומכניסים למיקרו לחצי דקה נוספת.
מערבבים את המרשמלו הנמס טוב טוב עד שמתקבל מרקם אחיד כמו טופי חם.
מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים הכל יחד לעיסה בצקית.
לוקחים את הבצק שיצא ומשטחים אותו בעזרת מערוך על נייר אפייה.
חותכים את הבצק לאורך, במידת המקופלת, שמים את המקופלת על הבצק ומגלגלים ל"רול".
חותכים את הרול לעיגולים בעזרת סכין חדה, כמו בסושי.

השוקולד למטבל:
אפשר להשתמש בממרח שוקולד או לשים בקערה 100 גרם שוקולד ו-50 גרם שמנת מתוקה, לחמם במיקרו למשך דקה ולערבב היטב עד שהופך לקרם אחיד. תופסים את הסושי בעזרת צ'ופסטיקס וטובלים בשוקולד.

בתיאבון!
)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור