מתכונים

מתכוני עלית

עוגת גבינה לא אפויה

מתכון שוקולד פרה

עוגת קרם גבינה אוורירית וקלילה על מצע ביסקוויטים)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

התבנית קפיצית בקוטר של כ-25 סנטימטרים
עבור תחתית
כ-15
ביסקוויטים פתי בר חמאה
חצי כוס חלב קר
עבור התערובת
500
גרם גבינה שמנה 9%
שקית פודינג אינסטנט וניל
כוס סוכר
מיכל 250 גרם שמנת מתוקה להקצפה
חצי כפית תמצית וניל אמיתי
קליפת לימון מגורדת מחצי לימון
עבור הציפוי
כ-10
ביסקוויטים פתי בר חמאה מפוררים לפירורים במעבד מזון
)

אופן הכנה

אופן הכנת התחתית:

1. מוזגים את החלב לצלחת עמוקה
2. טובלים בחלב את הביסקוויטים
3. מסדרים על תחתית התבנית.
אופן הכנת התערובת:
1. מכניסים את כל רכיבי התערובת לקערת מיקסר
2. מקציפים 4 דקות עד לקבלת תערובת חלקה מוקצפת ואוורירית.
אופן הכנת הציפוי:
1. מפזרים את הפירורים על גבי העוגה ואבקת סוכר לקישוט
2. ניתן לקרר כארבע שעות לפני ההגשה.
מומלץ:
ניתן לגוון ולמרוח על גבי הביסקוויטים 2-3 כפות של מעדן פרי (למשל תות).


)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור