מתכונים

מתכוני עלית

עוגת מצות ומקופלת כשרה לפסח

מתכון מקופלת

עשירה מפנקת ובעיקר קלה להכנהלפסח)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

החומרים הדרושים לתבנית מלבנית:
4.5
מצות שבורות לחצי
ממרח שוקולד עלית
6
מקופלות חומות מפוררות
50
גרם שוקולד פרה לבן (חצי חבילה)
2
מכלי שמנת מתוקה יטבתה
2
כפות אינסטנט פודינג וניל
סוכריות צבעוניות לקישוט
)

אופן הכנה

מורחים את כל חצאי המצות השבורות בממרח שוקולד.

מכינים את קרם השוקולד הלבן:
מחממים את השוקולד הלבן במשך דקה בקערה שמתאימה לחימום במיקרו, עד להמסתו.
מקציפים מיכל שמנת אחד עם כף פודינג עד להתייצבות ומיד לאחר מכן מוספים בהדרגה את השוקולד הלבן שהמסנו (חשוב לוודא שהשוקולד הלבן לא יהיה חם מידי כדי שהשמנת לא תתפרק).

עוברים להכנת קרם השוקולד:
מקציפים את מיכל השמנת הנוסף עם כף פודינג עד להתייצבות ומיד לאחר מכן, בהדרגה, מוסיפים כף שוקולד למריחה.

מרכיבים את העוגה:
מניחים בתבנית 3 חצאי מצה מרוחים בממרח שוקולד מוסיפים מעליהם פירורי מקופלת וקרם
שוקולד לבן.
מסדרים שכבה נוספת של 3 חצאי מצות מרוחות בממרח שוקולד ומעליהם מוסיפים פירורי מקופלת ושכבה של קרם שוקולד.
מסדרים את השכבה השלישית והאחרונה של חצאי מצות מרוחות בממרח שוקולד ומעליהם מפזרים פירורי מקופלת וסוכריות צבעוניות.
)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור