מתכונים

מתכוני עלית

פבלובה מקופלת ומנגו כשרה לפסח

מתכון מקופלת

רוצים להרשים את האורחים לפסח עם קינוח מתוחכם, קל להכנה וללא קמח? המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם!)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

החומרים הדרושים ל-11 מנות אישיות:
2
חלבונים (ביצים בגודל לארג')
רבע כוס סוכר
8
מקופלות חומות מפוררות
נייר אפייה
גלידת וניל
מחית מנגו קפוא (ניתן למצוא במקפיא בסופר מרקט)
)

אופן הכנה

מחממים תנור ל 120 מעלות

מכינים את המרנג:
מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר במשך 4 דקות ומערבבים פנימה 3 מקופלות מפוררות.

יוצרים מהקצף את תחתיות המרנג:
מניחים על תבנית התנור נייר אפיה ובעזרת כפית יוצרים 11 עיגולים שווים ומשטחים אותם בתנועה סיבובית כך שיראו כמו צלחת חומוס.
מכניסים לתנור למשך שעה ומוציאים עד להתקררות.

מכינים את הקרם למרנג:
שמים בקערה 6 כדורי גלידת וניל , מוסיפים 3 מקופלות מפוררות ומערבבים.

מרכיבים את המנה ומגישים מיד:
שמים מעל כל תחתית מרנג כף גלידת מקופלת וכף מחית מנגו.
מפוררים 2 מקופלות ומפזרים מעל המנות המוכנות

)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור