מתכונים

מתכוני עלית

קערת מקופלת

מתכון מקופלת

אומרים שלא צריך להסתכל על הקנקן אלא על מה שבתוכו, אבל לפעמים צורת ההגשה יכולה להפוך קינוח נחמד ליצירה מהממת שכולם ידברו עליה גם באירועים הבאים. לקינוח הזה לא צריך כלי הגשה, הוא כבר מגיע כלול)

שלח מתכון לחבר

שלחו את המתכון לחבר

מרכיבים

15 מקופלות
אינסטנט פודינג וניל
מיכל וחצי שמנת מתוקה
כוס חלב
דובדבנים או תותים
שק זילוף
2
חפיסות שוקולד מריר)

אופן הכנה

זמן הכנה: 45 דקות
ממיסים 3 מקופלות במיקרו או על הכיריים.
שוברים את חבילת השוקולד לקוביות, לתוך קערה שמתאימה לחימום במיקרו ומחממים במשך דקה.
לאחר שהשוקולד כבר חם ונמס בחלקו מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד

שוברים חבילת שוקולד לקוביות לתוך סיר קטן. מחממים סיר גדול עם מים עד לרתיחת המים ולתוכו מכניסים את הסיר הקטן עם קוביות השוקולד.
מערבבים את השוקולד עד שנמס
בעזרת המקופלות המומסות, נוצר שוקולד נוזלי שאיתו מחברים את 12 המקופלות הנותרות

לוקחים מקופלת, מורחים על הדופן שלה מהנוזל ומחברים אליה מקופלת נוספת. כך מחברים מקופלת למקופלת בצורת עיגול עד ליצירת הקערה.
את הקערה מעמידים על צלחת או תבנית שטוחה ומכניסים למקרר.
שמים במערבל את אבקת הפודינג, השמנת והחלב ומקציפים יחד כ 3 דקות עד לקבלת קרם אחיד ומעבירים לשק זילוף.
מוציאים את קערת המקופלות מהמקרר ויוצרים שכבת פודינג בתוכה.
על הפודינג מניחים שכבת דובדבנים או תותים ומזליפים עליהם שכבת פודינג נוספת.
שמים דובדבן לקישוט בקצה וקושרים את הקערה בסרט צבעוני
חוטפים כפית ואוכלים מבפנים החוצה

)

תגובות גולשים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור